میدان هفت تیر -خیابان بهار شیراز ، خیابان سلیمان خاطر - خیابان وراوینی - شماره 21 - طبقه2 - واحد5
02188844198 02188844193

تجهیزات رستوران و فست فود

تجهیزات رستوران و فست فود

تجهیزات رستوران و فست فود باید با دقت بالایی انتخاب و خریداری شوند. این دسته از محصولات عموماً عمر بالایی داشته و خریدهایی بلند مدت تلقی می شوند. بنابراین هنگام خرید تجهیزات رستوران و فست فود باید کاملاً با دقت عمل کرد و با شناخت کافی مدل مورد نظر را انتخاب کنید. در ادامه به معرفی و بررسی نکاتی پرداخته ایم که هنگام خرید تجهیزات رستوران و فست فود باید مد نظر داشته باشید.

تجهیزات رستوران و فست فود، موضوعی بسیار مهم برای مدیران رستوران ها و فست فود ها می باشد. در تهیه تجهیزات رستوران و فست فود باید فاکتورهای مهمی نظیر قیمت، کیفیت، مواد اولیه مورد استفاده در آن، تازه بودن و . . . رعایت شود؛ زیرا این تجهیزات رستوران و فست فود ها مستقیما عوامل تولیدی به حساب می آیند که طی آن غذا تولید و سرو می شود و وارد بدن مصرف کننده می شود. بنابراین حتما باید در انتخاب و گزینش آن ها، نهایت دقت را به عمل آورد. تجهیزات رستوران و فست فود ها شامل مواردی نظیر: محل احداث، تزئینات و تابلو، میز و صندلی، وسایل گرمایشی و سرمایشی، وسایل طبخ و درست کردن غذا، چاشنی ها و افزودنی ها و . . . می شود. در این مقاله به صورت کامل راجع به آن صحبت خواهد شد.

اولین گام برای انتخاب و تهیه تجهیزات رستوران و فست فود چیست؟

برای اینکه ما بتوانیم به درستی تجهیزات رستوران و فست فود خود را انتخاب کنیم، نیاز است 3 فاکتور اصلی را مورد ارزیابی قرار دهیم و بر اساس آن انتخاب کنیم. این 3 فاکتور به شرح زیر می باشد:

1- مقدار سرمایه اولیه ای که برای شروع کار داریم

2- مقدار پیش بینی فروش و درآمد قابل کسب

3- منو ارائه شده و غذاها که نسبت به 2 مورد بالا، در اولویت بیشتری قرار دارد

درباره مورد اول تجهیزات رستوران و فست فود ها، باید این را گفت که اگر سرمایه گذاری، هزینه مالی بیشتری را برای تجهیزات رستوران و فست فود خود متحمل شود، قاعدتا در کسب و کار خود موفق تر می شود. این سرمایه گذار برای تجهیزات رستوران و فست فود خود از تجهیزاتی با مارک های معتبر و برند های معروف استفاده می کند و بیشتر از پرسنل محور، به تجهیزات محور تغییر جهت می دهد.

درباره مورد دوم، بسیاری از رستوران ها و فست فود ها به دلیل موقعیت مکانی، تبلیغات مؤثرتر، تهیه غذای مرغوب شناخته شده اند و مقدار فروش آن ها بالا می باشد که در این حالت می توان پیش بینی های لازم را برای دوره های بعد از دوره های قبل بدست آورد.

مورد سوم که مهمترین آن است، منو است. اگر شما قصد افتتاح و بازگشایی رستوران را دارید، نیازی به تهیه مواردی نظیر دستگاه های پیتزا پز یا از این موارد را ندارید و اگر قصد بازکردن یک فست فود ایتالیایی را دارید، باید دستگاه های مخصوص پاستا را نیز به تجهیزات خود اضافه کنید. بنابراین با توجه به گرایش به هر یک از موارد، باید بر اساس آن تجهیزات رستوران و فست فود خود را تهیه کنید.

چگونه باید اطلاعاتی درباره تهیه تجهیزات رستوران و فست فود بدست آورد؟

بسیاری از افرادی که برای نخستین بار سمت بازگشایی رستوران و فست فود می روند، نمی دانند چگونه این تجهیزات را تهیه کنند. چند راه وجود دارد تا بتوانید اطلاعاتی راجع به تجهیزات رستوران و فست فود بدست آورید:

1- سوال پرسیدن از افرادی که سال های زیادی در این زمینه سابقه دارند

سوال پرسیدن از مدیران رستوران و فست فود ها ابتدایی ترین راه بدست آوردن اطلاعات می باشد. این افراد که سابقه طولانی مدتی دارند با آگاه کردن فرد، کمک شایانی به آن ها می کنند.

2- فروشندگان این تجهیزات

فروشندگان تجهیزات رستوران و فست فود به نوعی همه ی فوت و فن این راه را بلدند و می توانند در این راه بسیار به شما کمک کنند.

3- راه اندازان رستوران و فست فود

برخی از افراد وجود دارند که با دریافت مقداری کمیسیون، به شما کمک می کنند تا تجهیزات رستوران و فست فود خود را جمع آوری کنید و رستوران یا فست فود خود را راه اندازی نمایید.

به طور کلی تجهیزات رستوران و فست فود چه چیزهایی می باشند؟

تجهیزات رستوران و فست فود ها، در بخش تهیه و آماده سازی شامل موارد زیر می باشد:

برای یک رستوران یا فست فود، قسمت شستشو باید یکی از مهم ترین بخش ها باشد و برای این قسمت باید سرمایه گذاری مناسبی را انجام داد.

برای تجهیزات رستوران و فست فود ها، باید سینک های ظرف شویی تک لگن یا چند لگن تهیه شود. این سینک ها در ابعاد مختلفی ساخته می شوند که بنا به احتیاج و نیاز خریدار، تهیه می شود. برای مثال سینک ظرف شویی 50 سانت، 80 سانت، 100 سانت و . . . وجود دارد. همچنین از نظر رویه هم به دو نوع جوشی و پرسی تقسیم بندی می شود.

یخچال، وسیله بعدی است که باید برای رستوران یا فست فود تهیه شود. یخچال از جمله تجهیزات رستوران و فست فود می باشد که غیرقابل حذف می باشد و وجود تعدادی از آن در همه رستوران ها و فست فود ها الزامی است. یخچال برای نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فاسد شدن آن ها استفاده می شود. این یخچال ها در انواع مدل شامل ایستاده، رومیز کار، تاپینگ و . . . وجود دارد.

در کنار یخچال، فریز نیز باید برای برخی از نیاز ها تهیه شود.

کابینت بندی جهت چیدن مناسب وسایل نظیر ظروف، تجهیزات پخت و پز و . . . نیز بسیار نقش اساسی دارد. در رستوران ها و فست فود های بزرگ، معمولا ماشین ظرفشویی نیز یافت می شود که سرعت شستشو را بالا ببرد تا زمان زیادی بابت پاکیزگی ظروف و تجهیزات از دست نرود.

هود نیز از جمله تجهیزات رستوران و فست فود ها می باشد که برای مکیدن بو و پاکسازی هوا استفاده می شود که معمولا در هر رستوران و فست فودی یافت می شود و از تجهیزات رستوران و فست فود ها می باشد.

اگر قصد افتتاح فست فود را دارید:

فست فود نسبت به رستوران دارای وسایلات بیشتری می باشد. تجهیزات رستوران و فست فود تا حد زیادی مشابه یکدیگرند غیر از برخی موارد. برای مثال برای تهیه یک برگر جذاب، نیاز به یک گاز یا چهارشعله مناسب می باشید. باید در خرید این نوع گاز ها دقت کرد. زیرا برخی از آن ها دارای فر می باشند که برای تهیه غذا بسیار مناسب اند و باید آن هارا در اولویت قرار داد.

از دیگر تجهیزات فست فود می توان به گریل، تستر نان، سرخ کن سیب زمینی، شوت ساندویچ، سرخ کن مرغ سوخاری و . . . اشاره کرد.

برخی از تجهیزات رستوران و فست فود ها نیز عمومی می باشد مثل تهیه میز و صندلی، کاغذ ساندویچ، ادویه جات، آب معدنی و نوشیدنی ها و . . .

در حال حاضر محصول مرتبط ثبت نگردیده است!

مقالات مرتبط

چه کسب و کارهایی به تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز دارند
چه کسب و کارهایی به تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز دارند

تاریخ:1398/7/29

امروزه شاهد بکارگیری تکنولوژی در تمامی عرصه‌ ها هستیم و کسب و کارهای مختلف نیز تلاش می کنند خدمات و محصولات ارائه شده توسط خود را با استفاده از دست آوردهای تکنولوژیکی بهبود ببخشند.

اطلاعاتی در مورد تجهیزات آماده سازی غذا
اطلاعاتی در مورد تجهیزات آماده سازی غذا

تاریخ:1398/5/12

عموماً رستوران ها، مراکز تهیه غذا، تولیدی های مواد غذایی و همچنین هتل ها از تجهیزات آماده سازی غذا استفاده می کنند.

هنگام خرید تجهیزات رستوران و فست فود باید به چه مواردی توجه کنیم
هنگام خرید تجهیزات رستوران و فست فود باید به چه مواردی توجه کنیم

تاریخ:1398/7/29

در این میان باید توجه داشته باشید تا قابِ دستگاه ها کاملاً محفوظ باشد. در تجهیزاتی مانند چرخ گوشت ها، اسلایسرها و به صورت کلی دستگاه هایی که تیغه های برنده دارند، تیغه ها باید کاملا پوشیده بوده و امکان برخورد دست انسان با آن‌ها حداقل باشد.