تنوع در دستگاه های استخوان بر ، دسترسی مشتریان به دنیای برش گوشت و ماکیان تازه و یخ زده را فراهم آورده است.
مشخصات فنی
محصولات مرتبط
مقالات مرتبط
تنوع در دستگاه های استخوان بر ، دسترسی مشتریان به دنیای برش گوشت و ماکیان تازه و یخ زده را فراهم آورده است.
ساخت چرخ گوشت نیازمند مهارت در طراحی و تجربه می باشد.این طراحی شامل ایمنی دستگاه برای کاربر ، عملکرد با دوام دستگاه ,... می باشد.
سوسیس پرکن های حرفه ای و هیدرولیک در سه سایز تولید شده اند و از تجهیزات رستوران و فست فود می باشد.مخزن عمودی دستگاه و کاربری پدالی آن عملکرد ساده ای برای کاربر خواهد داشت.
غذاساز های طراحی شده توسط شرکت امگا مینروا برای برش ، خرد کن ، هم زدن ، هموژنیزه کزدن و ورز دادن انواع محصولات غذایی مانند گوجه ، سبزیجات ، سیر ، پیاز ، فلفل میوه های خشک ، موزارلا ، گوشت تازه ، مغز بادام و گردو و . . . . کاربری خواهند داشت.
ماشین قطعه بندی گوشت چرخ کرده از دیگر ابزار مهم و ضروری در تهیه و تولید گوشت چرخ کرده در مقیاس بالا و انبوه می باشد.
تغیر در آداب غذایی نیاز به ساخت ماشین آلات صنایع غذایی را ضروری تر از قبل کرده است. در ضمن نیاز به محافظت از مواد غذایی از مرحله تولید تا رساندن آن به دست مشتری آن هم بصورت کاملا طبیعی و بهداشتی ، به ساخت وکیوم ها منجر شد.